Een hecht team van medewerkers houdt zich voortdurend bezig met de ontwikkeling, toepassing, productie en montage van kunststof daglicht producten. Uiteraard houden wij rekening met de laatste voorschriften. Denk hierbij aan isolatiewaarde, brandveiligheid en vormgeving. We hebben verschillende lichtkoepels. Afhankelijk van de toepassing en je wensen.

 

lichtkoepel standaard

Van Boven staandaard lichtkoepels worden geheel geproduceerd uit hoogwaardig acrylaat of polycarbonaat en zijn voorzien van een schroefbevestigingssysteem. Alle lichtkoepels kunnen geleverd worden met diverse ventilatiesystemen. Van eenvoudige handbediende tot uitgebreide rook- en warmteafvoersystemen. Lees verder.

lichtkoepel plus

Iedere Van Boven Plus lichtkoepel is voorzien van een wit gemoffeld aluminium omrandingsprofiel. Compleet met kunststof afdichtingsprofielen voor water- en winddichte afsluiting en een uniek inbraakveilig en spanningsvrijbevestigingssysteem. Lees verder.

luxea

Luxea is een revolutionair systeem. De Luxea verlicht talrijke commerciële en industriële complexen, overheids- en schoolgebouwen. De Luxea is een troef voor alle bedrijven en instanties waar overdag geschikte (en gezonde) verlichting van groot belang is. Hoog tijd dat je kunt gaan genieten van deze unieke, besparende voordelen. Waarom het daglicht deze rekening niet laten betalen? Lees verder.

novoclear

Novoclear de kant-en klare reiniger voor uw lichtkoepels, lichtstraten of kunststof golfplaten.

lees verder

Novolux-Glasraam en Novolux ISO-raam

Van Boven lichtkoepel met een Novolux-Glasraam biedt een optimale warmte- en geluidsisolatie. Het Novolux-Glasraam is standaard verkrijgbaar in een vaste en een elektrisch te bedienen ventilerende uitvoering, waarbij in het laatste geval de kettingmotoren in het raam zijn geïntegreerd en keurig uit het zicht blijven. In combinatie met een enkelwandige koepel krijg je zo een optimale isolatie. Lees verder.

NovoTherm

Energiebesparing wordt steeds belangrijker. Steeds hogere eisen worden gesteld aan isolatie en ventilatie van nieuwe gebouwen. Dit komt ook tot uitdrukking in de normering, waar de ontwerpeisen verder worden aangescherpt. De energie prestatie coëfficiënt (EPC) neemt een steeds dominantere rol in zowel bij nieuwbouw als bestaande bouw. Lees verder.

platdakraam

In veel woningen en kantoren met een plat dak wordt een gebrek aan natuurlijk licht als een probleem ervaren. Het platdakraam brengt natuurlijk licht naar binnen en maakt verblijven in iedere ruimte comfortabel. Lees verder.

 

solatube

Met de Solatube bieden wij jou daglichttoetreding op plaatsen waar een standaard lichtkoepel door bouwkundige/technische reden(en) ontoereikend zijn. Je realiseert door een lichtkoker daglichttoetreding op een innovatieve manier. Lees verder.

 

postadres

Postbus 101

4200 AC Gorinchem

 

bezoek adres

Schelluinsestraat 52-56

4203 NN Gorinchem

t. +31(0)183 6 33 477

f. +31(0)183 6 33 984

e. info@van-boven.com

aangesloten bij

showroom

In onze showroom kun je onze producten zien. Alleen mogelijk op afspraak.

© Van Boven Kunststoffenindustrie