Een lichtkoepel geheel afgestemd op je wensen en eisen? Dat kan!

 

We horen graag wat je wensen en eisen zijn. Zo ook waar je daglicht toe wilt laten.  Hiermee gaan we voor jou vrijblijvend aan de slag. We denken uiteraard ook graag met je mee bij renovatie werkzaamheden. Zelfs bij afwijkende maten.  Wil je graag met een van onze experts in contact komen? Vul dan het webformulier in of neem contact met ons op.

 

Een ander team houdt zich voortdurend bezig met de ontwikkeling, toepassing, productie en montage van kunststof daglicht producten. Uiteraard houden wij rekening met de laatste voorschriften. Denk hierbij aan isolatiewaarde, brandveiligheid en vormgeving.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

lichtkoepel standaard

Van Boven staandaard lichtkoepels worden geheel geproduceerd uit hoogwaardig acrylaat of polycarbonaat en zijn voorzien van een schroefbevestigingssysteem. Alle lichtkoepels kunnen geleverd worden met diverse ventilatiesystemen. Van eenvoudige handbediende tot uitgebreide rook- en warmteafvoersystemen. Lees verder.

lichtkoepel plus

Iedere Van Boven Plus lichtkoepel is voorzien van een wit gemoffeld aluminium omrandingsprofiel. Compleet met kunststof afdichtingsprofielen voor water- en winddichte afsluiting en een uniek inbraakveilig en spanningsvrijbevestigingssysteem. Lees verder.

luxea

Luxea is een revolutionair systeem. De Luxea verlicht talrijke commerciële en industriële complexen, overheids- en schoolgebouwen. De Luxea is een troef voor alle bedrijven en instanties waar overdag geschikte (en gezonde) verlichting van groot belang is. Lees verder.

Novolux-Glasraam en Novolux ISO-raam

Van Boven lichtkoepel met een Novolux-Glasraam biedt een optimale warmte- en geluidsisolatie. Het Novolux-Glasraam is standaard verkrijgbaar in een vaste en een elektrisch te bedienen ventilerende uitvoering, waarbij in het laatste geval de kettingmotoren in het raam zijn geïntegreerd en keurig uit het zicht blijven. Lees verder.

NovoTherm

Energiebesparing wordt steeds belangrijker. Steeds hogere eisen worden gesteld aan isolatie en ventilatie van nieuwe gebouwen. Dit komt ook tot uitdrukking in de normering, waar de ontwerpeisen verder worden aangescherpt. Lees verder.

platdakraam

In veel woningen en kantoren met een plat dak wordt een gebrek aan natuurlijk licht als een probleem ervaren. Het platdakraam brengt natuurlijk licht naar binnen en maakt verblijven in iedere ruimte comfortabel. Lees verder.

solatube

Met de Solatube bieden wij jou daglichttoetreding op plaatsen waar een standaard lichtkoepel door bouwkundige/technische reden(en) ontoereikend zijn. Je realiseert door een lichtkoker daglichttoetreding op een innovatieve manier. Lees verder.

postadres

Postbus 101

4200 AC Gorinchem

 

bezoek adres

Schelluinsestraat 52-56

4203 NN Gorinchem

t. +31(0)183 6 33 477

f. +31(0)183 6 33 984

e. info@van-boven.com

aangesloten bij

showroom

In onze showroom kun je onze producten zien. Alleen mogelijk op afspraak.

© Van Boven Kunststoffenindustrie