Een Van Boven lichtkoepel geheel afgestemd op je wensen en eisen? Dat kan!

 

Is je lichtkoepel aan vervanging toe of wil je ergens in je woning extra daglicht toelaten? Of ga je een nieuwe woning bouwen en wil je tijdens de bouw hier rekening mee houden? We begrijpen dat het niet voor iedereen dagelijkse kost is. Voor ons wel. We geven je graag gratis en geheel vrijblijvend advies over de mogelijkheden uiteraard geheel afgestemd op je wensen en eisen.

 

Wil je graag met een van onze experts van Van Boven in contact komen? Vul dan het webformulier in of neem contact met ons op.

 

De Van Boven lichtkoepels zijn perfect toepasbaar op allerlei gebouwen zoals woningen, kantoren, (fabrieks)hallen, ziekenhuizen, winkelcentra.

 

Maak kennis met ons zeer uitgebreid assortiment Van Boven lichtkoepels.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

lichtkoepel standaard

Van Boven staandaard lichtkoepels worden geheel geproduceerd uit hoogwaardig acrylaat of polycarbonaat en zijn voorzien van een schroefbevestigingssysteem. Alle lichtkoepels kunnen geleverd worden met diverse ventilatiesystemen. Van eenvoudige handbediende tot uitgebreide rook- en warmteafvoersystemen. Lees verder.

lichtkoepel plus

Iedere Van Boven Plus lichtkoepel is voorzien van een wit gemoffeld aluminium omrandingsprofiel. Compleet met kunststof afdichtingsprofielen voor water- en winddichte afsluiting en een uniek inbraakveilig en spanningsvrijbevestigingssysteem. Lees verder.

luxea

Luxea is een revolutionair systeem. De Luxea verlicht talrijke commerciële en industriële complexen, overheids- en schoolgebouwen. De Luxea is een troef voor alle bedrijven en instanties waar overdag geschikte (en gezonde) verlichting van groot belang is. Lees verder.

Novolux-Glasraam en Novolux ISO-raam

Van Boven lichtkoepel met een Novolux-Glasraam biedt een optimale warmte- en geluidsisolatie. Het Novolux-Glasraam is standaard verkrijgbaar in een vaste en een elektrisch te bedienen ventilerende uitvoering, waarbij in het laatste geval de kettingmotoren in het raam zijn geïntegreerd en keurig uit het zicht blijven. Lees verder.

NovoTherm

Energiebesparing wordt steeds belangrijker. Steeds hogere eisen worden gesteld aan isolatie en ventilatie van nieuwe gebouwen. Dit komt ook tot uitdrukking in de normering, waar de ontwerpeisen verder worden aangescherpt. Lees verder.

platdakraam

In veel woningen en kantoren met een plat dak wordt een gebrek aan natuurlijk licht als een probleem ervaren. Het platdakraam brengt natuurlijk licht naar binnen en maakt verblijven in iedere ruimte comfortabel. Lees verder.

solatube

Met de Solatube bieden wij jou daglichttoetreding op plaatsen waar een standaard lichtkoepel door bouwkundige/technische reden(en) ontoereikend zijn. Je realiseert door een lichtkoker daglichttoetreding op een innovatieve manier. Lees verder.

 

© Van Boven Kunststoffenindustrie