Een hecht team van medewerkers houdt zich voortdurend bezig met de ontwikkeling, toepassing, productie en montage van kunststof daglicht producten. Hierbij houden wij rekening met de laatste voorschriften op het gebied van bijv. isolatiewaarde, brandveiligheid en vormgeving. Toepassingen met overspanningen tot maar liefst 20 meter, van hoogwaardige materialen polycarbonaat, acrylaat, pvc of polyester worden zo nodig aan de nieuwe eisen aangepast. Wij bieden jou een keuze uit ruim 160 verschillende profielen. De productie van polyesterplaten vindt plaats op de door ons zelf ontwikkelde, ultra moderne machines.De brandvertragende polyester platen zijn vervaardigd met een brandvertragende hars waarmee wordt voldaan aan de meest recente Europese normen ten aanzien van brandgedrag.

 

Wij hebben voor jou:

lichtplaten voor gratis daglicht

novoclear

Novoclear de kant-en klare reiniger voor uw lichtkoepels, lichtstraten of kunststof golfplaten.

lees verder

designplaat®

Van Boven kunststoffen heeft een innovatief product ontwikkeld. Polyester golfplaten voorzien van een motief naar jouw eigen keuze. Onze Designplaat® is een zeer veelzijdig polyester product. Dat biedt ongekende mogelijkheden.  Lees verder.

golfplaat

De Van Boven golfplaten worden vervaardigd uit hoogwaardige polycarbonaat, pvc of polyester. Golfplaten van polycarbonaat enkel- en driewandig. We houden ons voortdurend bezig met de ontwikkeling, toepassing, productie en montage van kunststof daglicht producten. Lees verder.

JES plaat

Jarenlang is er hard aan gewerkt om acrylaat en polyester samen te brengen in onze polyester beplating. Door een gepatenteerd productieproces wordt een acrylaatfolie op de polyester plaat aangebracht. Deze acrylaatfilm filtreert de schadelijke UV-straling waardoor het polyester nauwelijks verkleurt. Lees verder.

ondex plaat

Ondex hoogwaardige kunststoffen scheppen onbeperkte mogelijkheden voor het ontwerp van daglichtconstructies. Het bi-oriëntatie productieproces van de Ondex-platen is uniek in de wereld van PVC-platen. Lees verder.

trapezium plaat

De Van Boven trapeziumvormige platen worden vervaardigd uit hoogwaardige polycarbonaat, pvc of polyester. We houden ons voortdurend bezig met de ontwikkeling, toepassing, productie en montage van kunststof daglicht producten. Lees verder.

(veestal)ventilatienok

De Van Boven ventilatienokken zijn ontwikkeld om uw (vee)stal optimaal te voorzien van ventilatie. Voor veestal-ventilatienokken produceren wij de beugels, het plaatmateriaal en de kopschotten. Als plaatmateriaal wordt de Novolite Plus lichtdoorlatende polyester vlakke rol met een gegarandeerde 600-grams glasvezelwapening per m2 geadviseerd. Lees verder.

vlakke plaat

We hebben verschillende vlakke platen, voor verschillende doeleinden: enkelwandig, meerwandig, in kleur, duurzaam PVC-klickprofielsysteem. Lees verder.

 

© Van Boven Kunststoffenindustrie