We maken allerlei luifels en overkappingen. De toepassingen zijn zeer divers. Enkele voorbeelden zijn fietsenstallingen, tuinhuisjes, pergola's, garages, shoppingcarcenters, autowasstraten, luifels, carports, terrasoverkappingen, bootpoorts. Onze mogelijkheden zijn eindeloos.

 

We hebben voor de carport en terrasoverkapping standaards ontwikkeld. Uiteraard is het altijd mogelijk om een overkapping of een luifel geheel op jouw stijl en maten af te stemmen. Verder hebben wij een overkapping voor boten ontwikkeld. Deze drie overkappingen lichten we op onze site even uit.

novoclear

Novoclear de kant-en klare reiniger voor lichtkoepels, lichtstraten of kunststof golfplaten.

lees verder

bootpoorts

Iedereen wil graag zelf zijn tijd indelen. Je wil zelf bepalen wanneer je onderhoud pleegt aan jouw boot. Zonder rekening te hoeven houden met de weersomstandigheden. Lees verder.

carports, luifels en shoppingcarcenters

Op basis van onze ervaring hebben wij een Carport-concept ontwikkeld. Het concept bestaat uit geheel in eigen huis ontwikkelde aluminium profielen welke standaard gemoffeld worden in een door jou te kiezen kleur. Lees verder.

terrasoverkapping(en)

De Van Boven terrasoverkapping is duurzaam en onderhoudsvrij waardoor je jarenlang buitenplezier beleeft. De terrasoverkapping bestaat uit aluminium profielen, standaard gemoffeld in de kleuren ... Lees verder.

 

© Van Boven Kunststoffenindustrie