De combinatie van know-how op het gebied van lichtdoorlatende kunststoffen en de jarenlange ervaring met de productie van zelfdragende constructies maakt Van Boven tot een gewaardeerde partner van bouwers en architecten.

 

Of het nu gaat om een van de vele standaardconstructies of om een ontwerp op maat, de Van Boven specialisten zorgen dat ieder project wordt uitgevoerd conform jouw eisen.

 

Elk project, groot of klein, wordt zorgvuldig begeleid, van tekentafel tot definitieve montage door onze eigen gespecialiseerde montageteams. Van begin tot het eind in één hand zijn waardoor Van Boven strakke planningen maakt en .... realiseert.

 

montage en service de realisatie van jouw project

 

inmeetservice

Vind je het lastig om zelf de maat op te nemen en/of laat je het monteren liever aan een ander over? Dat kan bij ons. We meten zelf in en we hebben onze eigen monteurs. Bij verschillende producten van ons, horen vaak speciale wensen. Waardoor het inmeten van de exacte maten moeilijk kan zijn. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om gebruik te maken van onze inmeetservice.

 

Zeker zijn van de juiste maten?

Laat het  vrijblijvend inmeten.

Niets is vervelender dan als je je product hebt aangeschaft en deze net te groot of te klein is. Wil je dit soort problemen voorkomen? Maak dan gebruik van onze inmeetservice. Onze adviseur komt bij je thuis, hij hoort graag wat je wensen zijn en hoe je het wilt hebben. Hij geeft advies en uiteraard meet hij de benodigde maten op. Wij zijn dan (ook) verantwoordelijk voor de juistheid van de maten!

 

Vergoeding?

In heel Nederland en België meten we gratis in. Na het inmeten ontvang je een offerte op maat. De offerte is vrijblijvend en zit je dus nergens aan vast. De voordelen om gebruik te maken van onze inmeetservice zijn:

  • onze adviseur hoort graag je wensen en adviseert je vrijblijvend over alle mogelijkheden.
  • na het nemen van de maten, zijn wij verantwoordelijk voor de juistheid ervan.
  • je ontvangt een offerte op maat, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

 

Inmeten buiten Nederland en België?

Uiteraard is dat mogelijk, neem vrijblijvend contact met ons op. We informeren je graag over de mogelijkheden en de (mogelijke) kosten.

 

Maak meteen een afspraak

Wil je meteen een afspraak maken voor onze inmeetservice? Vul dan het formulier in of bel ons. Een van onze adviseurs neemt  binnen een werkdag contact op om een afspraak te maken.

 

De opgemeten maten zijn voor de afhandeling van je offerte en/of bestelling, wij geven deze niet af.

 

aanvraagformulier gratis inmeten

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

postadres

Postbus 101

4200 AC Gorinchem

 

bezoek adres

Schelluinsestraat 52-56

4203 NN Gorinchem

t. +31(0)183 6 33 477

f. +31(0)183 6 33 984

e. info@van-boven.com

aangesloten bij

showroom

In onze showroom kun je onze producten zien. Alleen mogelijk op afspraak.

© Van Boven Kunststoffenindustrie