enkelwandig

Voor enkelwandig vlakke platen hebben we de Novolon PVC platen en de Novoclear enkelwandig polycarbonaat platen.

 

De Novolon PVC platen zijn ook verkrijgbaar in een High Impactkwaliteit (HI) waardoor de plaat tien keer sterker wordt dan de standaard plaat. Lees verder.

meerwandig

Deze meerwandige platen zijn vervaardigd uit onbreekbaar polycarbonaat. Deze hoog kwalitatieve polycarbonaat spouwplaten kunnen zowel voor binnen-, als voor buitentoepassingen gebruikt worden. Ze kunnen zowel horizontaal, verticaal, schuin, als gebogen worden toegepast, bv. in scheidingswanden, plafondsystemen en in gebogen lichtstraten op industriële gebouwen. Lees verder.

downloads

brochure

 

prijslijst

prijslijst lichtkoepels

 

Ook beschikbaar in het Engels, Duits en Frans.

de vlakke plaat in kleur

De Ondex-Plan platen zijn vlakke platen in kleur. De Ondex Plan-platen zijn specifiek ontwikkeld ter bescherming en ter verfraaiing van diverse oppervlakten. Gekleurd in de massa, glad of licht generfd, kunnen deze platen toegepast worden daar waar men op zoek is naar esthetiek, duurzaamheid, veiligheid en hygiëne. Lees verder.

duurzaam PVC-klikprofielsysteem

Duurzaam PVC-klikprofielsysteem met geïntegreerde flexibele afdichting. Een uitstekend en voordelig alternatief voor aluminium profielen. Het systeem wordt gemaakt van hoogwaardig PVC en is zeer stabiel. De kwaliteit van het materiaal is vergelijkbaar met kunstofkozijnen. Lees verder.

 

© Van Boven Kunststoffenindustrie