We adviseren, ontwerpen en produceren. En daar blijft het niet bij. We bieden service van a tot z en dus leveren we ook. Van Boven bezorgt daglichtproducten op de gewenste locatie.

Bezorging door Van Boven chauffeurs

Bezorging van daglichtproducten gebeurt door onze eigen Van Boven chauffeurs. Onze chauffeurs zijn vaak al jarenlang in dienst en hebben dus veel kennis van onze producten. Dat vinden wij belangrijk, want zo weten zij precies hoe ze met de verschillende materialen om moeten gaan tijdens de levering.

Ons eigen team is dagelijks onderweg door heel Nederland om daglichtproducten af te leveren. De chauffeurs rijden in Van Boven vrachtwagens, dus ze zijn goed te herkennen.

Bezorgroute en levering

Van Boven bezorgt daglicht in Nederland en België, maar op aanvraag ook daarbuiten. Standaard rijden we een aantal routes door Nederland (Waddeneilanden uitgezonderd), waardoor we twee keer per week kunnen bezorgen.

We bezorgen je bestelling over de eerste drempel van een woning of bedrijf, in de originele verpakking. Is levering over de drempel onmogelijk, dan leveren onze chauffeurs de bestelling af op het trottoir. 

Heb je een afwijkend leveradres of andere wensen ten aanzien van de bezorging van daglichtproducten, geef deze dan gerust aan ons door. We bekijken altijd wat mogelijk is.