Door middel van innovatieve oplossingen van lichtdoorlatend kunststof laat Van Boven projectbouw daglicht binnenvallen in uiteenlopende ruimtes. Zo ook in het alombekende AMC in Amsterdam. In een ziekenhuis is daglichtinval van grote invloed op het welzijn van de bezoekers en patiënten. Immers, daglicht maakt ons uitgeruster en gelukkiger. Het ziekenhuis werd daarom voorzien van lichtstraten voor daglichttoetreding.

De gigantische lichtstraten vallen allereerst op door hun afmeting. De transparante lichtdoorlatende platen laten bijzonder veel daglicht binnenvallen, met als resultaat een zeer aangename sfeer in de ruimte. Daarnaast zijn de lichtstraten zeer functioneel en uitgerust met alle benodigde toebehoren voor optimale ventilatie en warmteregulering.

Lichtstraten door Van Boven projectbouw

Heb je als architect een bepaald idee over een ruimte, dan denken we graag mee hoe daglicht die ruimte kan versterken. Loop je als bouwer tegen een muur van onmogelijkheden van de standaard daglichtconstructies, dan helpen wij je met maatwerkoplossingen weer helder zien. Daglicht voor iedereen, dat is Van Boven Projectbouw!