Moderne daglichtvoorziening van glas

Extra daglichtinval is aangenaam, zowel voor mensen als voor de energierekening, en geeft een ruimte meer uitstraling. Daarom werken architecten graag met glas. Om meer daglicht te laten binnenvallen in moderne gebouwen, biedt Van Boven verschillende strakke daglichtvoorzieningen van glas aan.

Glazen daglichtproducten voor iedereen

De uitstraling van glas is strak en eigentijds. Het is daarom geliefd door architecten en wordt graag gebruikt in moderne gebouwen. De slimme combinatie van glas en aluminium van onze glazen daglichtvoorzieningen heeft een minimalistische uitstraling waarbij alle aandacht uitgaat naar (extra) daglicht, frisse lucht of een comfortabele daktoegang.

De glazen daglichtproducten zijn voorzien van dubbel glas, bestaande uit een geharde buitenzijde en een tussenruimte gevuld met argongas. Door de hoogwaardige kwaliteit hebben de glasproducten een uitstekende isolatiewaarde voor zowel geluid als temperatuur. Ons assortiment aan hoogwaardige glazen daglichtvoorzieningen bestaat uit verschillende producten.

 

VlakGlasraam

Het VlakGlasraam is een daglichtvoorziening voor platte daken van moderne gebouwen. Het speelt in op de groeiende trend om de woning uit te breiden met een uitbouw met plat dak, om zo een lichte en open woonomgeving te creëren. Het VlakGlasraam biedt natuurlijk licht en optioneel ook ventilatie.

Lees hier verder over het VlakGlasraam.

GrootGlasraam

Door gebruik te maken van een GrootGlasraam lijkt het alsof men buiten staat. Het frame is niet zichtbaar vanuit de binnenzijde, waardoor een eindeloos ruimtelijk effect ontstaat. Het GrootGlasraam wordt vlak geplaatst en kan worden toegepast in daken met een hellingshoek tot zeventig graden.

Lees hier verder over het GrootGlasraam.

GlasPiramide

Vier glazen zijden geven vorm aan onze GlasPiramide. De uitstraling van deze strakke daglichtvoorziening van glas is zeer modern, de vorm maakt de GlasPiramide opvallend. De glazen piramide is leverbaar in een vierkante en langwerpige variant, in verschillende standaardafmetingen.

Lees hier verder over de GlasPiramide.

Beloopbaar Glas

Laat de vloer van een dakterras ook dienst doen als daglichtvoorziening! Met Beloopbaar Glas kan een woning verrijkt worden: het zorgt voor licht in huis, maar behoudt ook de ruimte op het dakterras. Het is geïsoleerd en heeft een gepatenteerd aluminium profiel dat de waterdichtheid garandeert.

Lees hier verder over Beloopbaar Glas.

GlasDakluik

Steeds vaker wordt de ruimte op het dak gebruikt als dakterras. Hierdoor neemt de waarde van de woning en het woongenot toe, vooral als er verder geen buitenruimte is. Het Glasdakluik maakt van een dak een echte buitenkamer.

Lees hier verder over het GlasDakluik.

Welke daglichtvoorziening van glas kiezen?

Je hebt interesse in meer daglicht. Maar welke glazen daglichtvoorziening moet je kiezen? Er is zoveel mogelijk! De ‘glasarchitecten’ van Van Boven denken mee bij het maken van de juiste ontwerpkeuzes en adviseren je over glasspecificaties, isolatiewaarden en uitstraling. Ook werken ze samen met architecten om innoverend maatwerk te leveren en op zoek te gaan naar de meest geavanceerde oplossingen. Kom eens langs in onze showroom en leg je vragen voor aan onze experts.

 

 

 

 

 

Levering glasproducten

Al onze glasproducten zijn verkrijgbaar via onze dealers. Vraag de dichtstbijzijnde dealer aan via het contactformulier