GlasDakluik voor meer licht en woongenot

Steeds vaker wordt de ruimte op het dak gebruikt als dakterras. Hiermee neemt de waarde van de woning en het woongenot toe, zeker als er verder geen tuin is. Een dak wordt een echte buitenkamer door de plaatsing van een GlasDakluik. Het heeft een dubbele functie: het maakt toegang tot het dakterras én daglichtinval mogelijk.

Toegang tot het dakterras

Het GlasDakluik is ontworpen om op een spectaculaire manier daglicht in een ontwerp te brengen. Omdat het frame niet zichtbaar is vanuit binnen zorgt het voor maximaal daglicht. Het creëert het gevoel alsof buiten naar binnen wordt gebracht. Het GlasDakluik wordt vlak geplaatst en kan worden toegepast in daken met een hellingshoek tot zeventig graden.

  • Vlakke integratie in het dak
  • ‘Sky only’ zicht door minimaal framewerk
  • Uitstekende isolatie door dubbel gehard en gecoat glassysteem met argonvulling
  • Eenvoudige plaatsing

Sky only view

Het GlasDakluik is voorzien van helder glas, waardoor er veel daglicht in huis valt en men van binnen uitzicht op de buitenlucht heeft. Het zicht op de buitenlucht mag zo min mogelijk verstoord worden. Daarom is het frame van het GlasDakluik van binnenuit niet zichtbaar en zijn ook de gasveren weggewerkt in het frame, er zijn ook geen openingsmechanismen
In het zicht.

Enkele kenmerken van ons GlasDakluik:

  • Goede isolatie: Laagste U-waarde in de markt van glazen dakluiken: 1.1
  • Geen openingsmechanismen in het zicht
  • Opening tot 85 graden (elektrisch) of zelfs 90 graden (handmatig).
  • Water blijft niet op het dakluik staan zoals bij andere dakluiken
  • Getest conform de Europese regelgeving en goedgekeurd voor de Nederlandse en Belgische markt

.

Optimaal comfort

Het GlasDakluik is leverbaar met handmatige of elektrische bediening. Het dakluik met elektrische bediening geeft niet alleen comfortabel toegang tot het dakterras, maar kan ook als ventilatieraam gebruikt worden. Verder is het mogelijk om het dakluik te koppelen aan een Building Management System en zijn er accessoires zoals een afstandsbediening en een regensensor verkrijgbaar.

Snelle levering van standaardmaten

Standaard is het GlasDakluik, zowel de handmatige als de elektrisch te bedienen uitvoering, leverbaar in 1100 x 1500 mm en 1100 x 2000 mm. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor andere afmetingen.

GlasDakluik bestellen

De dubbele functie van het GlasDakluik zorgt voor een verhoogd woon- en leefgenot. Dit maakt de glazen daglichtvoorziening een aantrekkelijke optie. Laat je, voordat je dit daglichtproduct bestelt, goed adviseren door de ‘glasarchitecten’ van Van Boven.