Architectonische eyecatcher: de GlasPiramide

Vier glazen zijden vormen de GlasPiramide, een glazen daglichtvoorziening met een ongeëvenaarde uitstraling. Door de strakke uitstraling van glas en aluminium in combinatie met de klassieke piramidevorm is de GlasPiramide een aanwinst voor iedere woning.

Vierkante of rechthoekige piramide

GlasPiramides zorgen voor een ruimtelijk effect en zijn er voor specifieke architectonische toepassingen. De GlasPiramide is leverbaar in een vierkante en langwerpige variant. De vierkante piramide wordt geleverd met standaardhoeken van 45 graden en is voorzien van een inbouwspot in de punt. Het frame van de rechthoekige piramide is zo goed als onzichtbaar: het bestaat uit een minimale siliconenvoeg. Zo valt het daglicht optimaal naar binnen en is het uitzicht weergaloos.

  • Standaard in hoek van 45 graden, bij maatwerk ook in andere hoek uit te voeren
  • Minimale siliconenvoeg als verbinding tussen glasdelen
  • Uitstekende isolatie door dubbel gehard en gecoat glassysteem met argonvulling
  • Eenvoudige plaatsing

 

Snelle levering van standaardmaten

Standaard is de GlasPiramide leverbaar in drie maten: 1000 x 1000 mm, 1000 x 1500 mm en 1000 x 2000. Vraag ons naar de mogelijkheden voor andere afmetingen.

GlasPiramide bestellen

De karakteristieke piramidevorm maakt van deze glazen daglichtvoorziening een architectonische eyecatcher en de inval van daglicht maakt de ruimte aangenamer. Wil je de GlasPiramide bestellen of heb je nog vragen, neem dan contact op met onze experts om de juiste keuze te maken.