Creëer een lichte(re) woonruimte met het VlakGlasraam

Steeds vaker zijn architecten en huiseigenaren op zoek naar oplossingen om een woning of werkomgeving uit te breiden met een uitbouw. Door het platte dakvan een uitbouw te voorzien van een VlakGlasraam wordt een extra lichte en open woonomgeving gecreëerd waarin het aangenaam toeven is.

Strak en eigentijds design

Ons VlakGlasraam heeft een eigentijds design met een slank, gepoedercoat frame en een vlakliggende glasplaat. Deze glazen daglichtvoorziening blinkt uit in detaillering, afwerking en prestatie. Het is ontworpen met de wensen van zowel de huiseigenaar als de installateur in gedachten: een snelle en efficiënte productie en installatie, die de investering in het product drukt. Hierdoor kan er worden geleverd binnen het budget en het tijdsbestek dat moderne bouwprojecten vereisen.

Toepassing VlakGlasraam

Het VlakGlasraam is uitermate geschikt als daglichtvoorziening in platte daken van moderne gebouwtypen, zoals een woninguitbouw, een gerenoveerd verzorgingstehuis of een werkruimte. Het kan worden toegepast op daken met een helling van twee tot vijftien graden. Het VlakGlasraam is robuust en wordt standaard geleverd met thermische onderbreking.

Ventilatiesysteem voor frisse lucht

Het VlakGlasraam is ook leverbaar met een elektrisch bedienbaar ventilatiesysteem, zodat de woon- en werkomgeving daglicht én frisse lucht krijgt. Dit doet niets af aan de uitstraling van de glazen daglichtvoorziening: de onderdelen van het elektrisch bediende VlakGlasraam (230V) zijn volledig weggewerkt om de lichtinval niet te belemmeren. Het ventilatiesysteem wordt bediend via een wandschakelaar.

Snelle levering van standaardmaten

Door de grote voorraad standaardmaten kunnen wij deze glazen daglichtvoorziening snel leveren. Standaard is het VlakGlasraam in vaste en ventilerende uitvoering leverbaar in de volgende maten:
600 x 600 mm | 750 x 750 mm | 900 x 600 mm | 900 x 900 mm | 1000 x 1000 (alleen vast) | 1050 x 1050 mm (alleen ventilerend) | 1200 x 600 mm | 1200 x 900 mm | 1200 x 1200 mm | 1500 x 1000 mm.

Door windbelasting en gewicht is de afmeting van het elektrisch bediende VlakGlasraam beperkt tot maximaal 1800 x 1800 mm (vierkant) en 2400 x 1500 mm (rechthoek).
Neem voor andere afmetingen contact met ons op voor de mogelijkheden.

VlakGlasraam bestellen

Een glazen daglichtvoorziening zoals het VlakGlasraam transformeert de ruimte en maakt deze veel aangenamer. Twijfel je over de afmeting of heb je vragen over het ventilatiesysteem? Leg je eisen en wensen voor aan onze experts om de juiste keuze te maken.

 

Documentatie

Garantie

Specificatie fabrieksgarantie wordt op aanvraag toegezonden.