Novolite polyester golfplaten

Novolite golfplaten zijn standaard polyesterplaten, geproduceerd uit polyesterhars met een versterking van glasvezelmatten. Polyester golfplaat is beschikbaar in diverse profielen en kent daardoor vele toepassingen. Wij produceren deze polyester golfplaten in eigen bedrijf, sinds 1951. Je bent dus verzekerd van een product wat aan alle eisen voldoet.

Toepassing lichtdoorlatende polyester golfplaten

Standaard produceren we de lichtdoorlatende polyester golfplaten met glasvezelversterkte matten en een lichtstabiele polyesterhars. Door aanpassingen in de receptuur zijn er meer mogelijkheden, zoals beplating met een brandvertragende werking, andere kleuren en geschiktheid voor grotere overspanningen. De Novolite polyester platen kunnen probleemloos gecombineerd worden met gegalvaniseerde, stalen-, vezelcement – of aluminiumprofielplaten.

Lichtdoorlatende kunststof golfplaten zijn leverbaar in diverse opties:

  • Op aanvraag leverbaar in kleur
  • Novolite Plus: voorzien van levensduurverlengende protectielaag
  • Novolite Longlife: voorzien van levensduurverlengende en UV-beschermende protectielaag

Novolite Plus polyester platen voorzien we van een protectie film. Deze film beschermt de toplaag van de polyester plaat extra tegen weersinvloeden, waardoor de levensduur aanzienlijk verlengd wordt.

Novolite Longlife platen voorzien we van eenzelfde protectielaag, met als toevoeging dat deze film UV-beschermend is en het proces van verkleuring door UV-straling vertraagt.

Standaardlengten Novolite golfplaten

Wij kunnen Novolite golfplaten behalve in de standaardlengten in elke(vervoerbare) lengte leveren – bij een redelijke afname.
Standaard leverbare lengten zijn 122, 153, 183, 214, 244, 275, 305, 336, 366, 396 en 428.
Vanaf 1.000 cm levering af fabriek.

Novolite golfrollen

Naast platen leveren wij ook Novolite golfrollen met het gangbare profiel type G/H (golf 76/18).

Het materiaal is verkrijgbaar op een waterafloopmaat van 100, 125, 150, 180, 200, 250, 275, 300, 350 en 400 cm. De rollengte is maximaal 30 lopende meter m.u.v. de hoogte 350 en 400 cm, hierbij geldt een maximum van 20 lopende meter.

lichtdoorlatende Polyester golfplaten bestellen

Voor alle mogelijkheden en uitvoeringen verwijzen we je naar onze Novolite polyester golfplaten brochure.
Wil je meer weten over Novolite polyester golfplaten, leg ons dan je vraag voor. We heten je graag welkom in onze showroom waar onze experts je verder helpen.

Documentatie