Heldere PVC golfplaten

Lichtdoorlatende PVC golfplaten zijn populair in de bouw en de agrarische sector, maar ook in de particuliere sector wordt het materiaal graag gebruikt. Karakteristiek is de optisch heldere lichtdoorlaatbaarheid van PVC golfplaten. Het zijn alleskunners met een brandklasse B1 (DIN 4102) en 100% recyclebaar.

Toepassing lichtdoorlatende PVC golfplaten

Van Boven levert een uitgebreid scala aan golfplaten. PVC golfplaat wordt voornamelijk toegepast op platte daken of op daken met een lichte hellingsgraad. 

    Novolon PVC

    Novolon PVC golfplaten zijn zeer breed toepasbaar en de optisch heldere lichtdoorlaatbaarheid spreekt in het voordeel. Voor deze PVC platen gelden de hoogste kwaliteitseisen ten aanzien van lichttransmissie, kleurechtheid en brandveiligheid. We geven tien jaar fabrieksgarantie op lichttransmissie.

    In de Novolon PVC brochure lees je alle mogelijkheden, verwerking en technische specificaties van het materiaal.

    lichtdoorlatende PVC golfplaten bestellen

    Van Boven produceert lichtdoorlatende PVC golfplaten in eigen bedrijf, sinds 1951. Met deze ervaring ben je verzekerd van een product dat aan alle eisen voldoet. Heb je hulp nodig bij het selecteren van het juiste materiaal, leg onze experts dan je vraag voor. Je bent ook welkom in onze showroom waar je de materialen kunt bekijken en onze experts je verder helpen.