Nieuwsoverzicht

Onze SunCooler is nu beschikbaar in nog meer maten

Onze SunCooler is nu beschikbaar in nog meer maten

Voor de warme dagen hebben we voor lichtkoepels en daklichten de SunCooler ontwikkeld. De SunCooler laat 70-80 procent van het daglicht door, maar houdt 60-70 van de warmte tegen. Zo behoudt de lichtkoepel zijn functie en blijft de temperatuur binnen aangenaam. Lees meer…

NEN-EN gecertificeerde lichtstraten

NEN-EN gecertificeerde lichtstraten

Lichtstraten zorgen niet alleen voor extra daglicht in uw ruimte, maar laten die ook groter lijken en zorgen voor extra sfeer. Onze lichtstraten kunnen op veel plekken worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan woonkeukens, expositieruimtes of bedrijfshallen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Lees meer…

BELOOPBAAR GLAS

BELOOPBAAR GLAS

Wilt u meer daglicht in uw woning, maar geen ruimte verliezen op uw dakterras? Dat kan met Beloopbaar Glas!

Lees meer…

De GlasPiramide is een echte eyecatcher!

De GlasPiramide is een echte eyecatcher!

GlasPiramides ogen ruimtelijk en zijn architectonische eyecatchers. We leveren de GlasPiramide in zowel vierkante als een langwerpige afmetingen. De vierkante piramide is voorzien van een inbouwspot in de punt en wordt standaard geleverd met hoeken van 45 graden. Het frame van de rechthoekige piramide is bijna onzichtbaar door de minimale siliconenvoeg. Zo ontstaat optimale daglichtinval en een weergaloos uitzicht.

Lees meer…

Lichtwanden voor meer daglicht

Lichtwanden voor meer daglicht

Architecten en bouwers maken graag gebruik van lichtwanden, om zo meer daglicht binnen te laten en mooiere ruimtes te creëren. De wanden zijn niet alleen geschikt als gevelbekleding, maar ook als een prachtige lichtdoorlatende binnenwand. De kunststof lichtdoorlatende platen worden onder andere gebruikt in kantoren, restaurants, hotel, winkels, recepties en lobby’s. 

Van Boven heeft voor elke ruimte de juiste lichtwand.

Isolerende  driewandige polycarbonaat golfplaat direct leverbaar

Isolerende driewandige polycarbonaat golfplaat direct leverbaar

De bekende isolerende driewandige polycarbonaat golfplaat met profiel F ( 177/51 ) in opaal getinte uitvoering is direct uit voorraad leverbaar.

In deze tijden van klimaatverandering met als gevolg langduriger perioden van zonneschijn en oplopende temperaturen zijn ook de bekende lengtematen 125-, 153-, 183-, 214-, 244-, 275 en 305 cm van deze bekende plaat per direct leverbaar.

Opaal gekleurde platen verspreiden de lichtinval waardoor er minder warmte uw gebouw binnentreedt door de diffuse daglichttoetreding.

Uiteraard is ook de nog altijd veel gevraagde glasheldere uitvoering ruim beschikbaar.

Meer informatie over polycarbonaat golfplaten vind u hier.

Beweging bij Van Boven

Het jaar 2020 was voor eenieder van ons een bijzonder jaar. Wij hopen dat we in 2021 met z’n allen het coronavirus kunnen verslaan. Voor Van Boven is het jaar voorbij gevlogen en we zijn tot de conclusie gekomen dat 2021 een jaar wordt van veranderinggroei en innovatie. 

Lees meer…

Onze SunCooler is nu beschikbaar in nog meer maten

Suncooler

Voor lichtkoepels en daklichten hebben wij de SunCooler ontwikkeld. Lichtkoepels zorgen voor het binnenbrengen van licht in de werkplaats, loods of in uw huis. Naast Licht komt er ook veel warmte binnen. In de zomer kan dit tot hoge temperaturen leiden in de ruimte. De SunCooler houdt warmte tegen en zorgt voor een lichte verduistering. Lees meer…