Nieuwsoverzicht

Isolerende  driewandige polycarbonaat golfplaat direct leverbaar

Isolerende driewandige polycarbonaat golfplaat direct leverbaar

De bekende isolerende driewandige polycarbonaat golfplaat met profiel F ( 177/51 ) in opaal getinte uitvoering is direct uit voorraad leverbaar.

In deze tijden van klimaatverandering met als gevolg langduriger perioden van zonneschijn en oplopende temperaturen zijn ook de bekende lengtematen 125-, 153-, 183-, 214-, 244-, 275 en 305 cm van deze bekende plaat per direct leverbaar.

Opaal gekleurde platen verspreiden de lichtinval waardoor er minder warmte uw gebouw binnentreedt door de diffuse daglichttoetreding.

Uiteraard is ook de nog altijd veel gevraagde glasheldere uitvoering ruim beschikbaar.

Meer informatie over polycarbonaat golfplaten vind u hier.

Beweging bij Van Boven

Het jaar 2020 was voor eenieder van ons een bijzonder jaar. Wij hopen dat we in 2021 met z’n allen het coronavirus kunnen verslaan. Voor Van Boven is het jaar voorbij gevlogen en we zijn tot de conclusie gekomen dat 2021 een jaar wordt van veranderinggroei en innovatie. 

Lees meer…

Suncooler

Suncooler

Voor lichtkoepels en daklichten hebben wij de SunCooler ontwikkeld. Lichtkoepels zorgen voor het binnenbrengen van licht in de werkplaats, loods of in uw huis. Naast Licht komt er ook veel warmte binnen. In de zomer kan dit tot hoge temperaturen leiden in de ruimte. De SunCooler houdt warmte tegen en zorgt voor een lichte verduistering. Lees meer…

Glasheldere vlakke platen uit voorraad leverbaar

De glasheldere massieve polycarbonaat vlakke platen zijn vanuit voorraad leverbaar. De platen hebben een afmeting van 2050 x 3050 mm en een dikte van 3 of 4 mm.

Deze platen zijn uitermate geschikt voor het maken van corona-protectieschermen, scheidingswanden en windschermen. En uiteraard vele andere mogelijkheden. Informeer naar de mogelijkheden.

bezoekadres

Schelluinsestraat 52-56
4203 NN Gorinchem

T +31(0)183 633 477
E verkoop@van-boven.com

postadres

Postbus 101
4200 AC Gorinchem

Van Boven is aangesloten bij