Reinigen van lichtkoepels en lichtstraten

Geen enkel reinigingsmiddel voor lichtkoepels en lichtstraten voldeed echt aan onze eisen. Daarom ontwikkelden we het ultieme schoonmaakproduct zelf. Met Novoclear kant-en-klare reiniger voor lichtkoepels en lichtstraten blijven de lichtdoorlatende producten zo helder als we ze geleverd hebben.

Novoclear reiniging voor daglichtproducten

Wij wilden een vloeibaar, kant-en-klaar product, voor eenvoudige en streeploze reiniging. Daarom ontwikkelden we Novoclear reiniger voor lichtkoepels en lichtstraten. Novoclear werkt op basis van oppervlakte-actieve stoffen met antistatische werking. Het is speciaal ontwikkeld voor de gladde en glimmende oppervlakken van een lichtkoepel en droogt snel en streeploos op. Novoclear is voor meer dan 90% biologisch afbreekbaar. Oppervlakken kunnen onbeperkt met Novoclear behandeld worden.

Novoclear reinigingsmiddel bestellen

Novoclear reinigingsmiddel voor lichtkoepels en lichtstraten is verkrijgbaar in een 250 ml en een 1.000 ml sprayflacon. Voor grotere te reinigen oppervlaktes leveren wij ook 5 liter jerrycans. Met 1.000 ml reinig je een oppervlak van ca. 20 vierkante meter.

Novoclear reinigingsmiddel is verkrijgbaar via geselecteerde dealers. Voor een overzicht van verkooppunten kun je ons een bericht sturen.