Van Boven projectbouw: vorm in daglicht

Bij de inval van daglicht denken wij niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. Heb je als architect een bepaald idee over een ruimte, dan denken we graag mee hoe daglicht die ruimte kan versterken. Loop je als bouwer tegen een muur van onmogelijkheden van de standaard daglichtconstructies, dan helpen wij je met maatwerkoplossingen weer helder zien. Daglicht voor iedereen, dat is Van Boven Projectbouw!

Profiteer van ervaren projectbouwers

Overweeg je een lichtstraat of een andere daglichtconstructie? Je doet er goed aan ons projectteam al in een vroeg stadium in te schakelen. Dit bespaart opdrachtgevers veel tijd, onzekerheid en hoofdpijn. En je voorkomt financiële tegenvallers.

Van Boven Projectbouw is een gewaardeerde partner van bouwers en architecten. Wij weten precies wat de mogelijkheden zijn van lichtdoorlatende kunststoffen en we kennen de eigenschappen van de materialen door en door.

Productie in eigen hand

Van Boven Projectbouw is je partner in daglicht. Dat betekent dat we je van a tot z kunnen helpen, van berekening en advies tot ontwerp, productie en plaatsing.

De totale daglichtconstructie, zowel de lichtdoorlatende kunststof plaatmaterialen als de aluminium profielen, produceren we in eigen bedrijf. Je bent dus niet afhankelijk van een derde partij.

Daglichtinval precies zoals het het mooist is

Wil je profiteren van de voordelen van daglichtinval in je woning of bedrijfspand? Schakel Van Boven Projectbouw in voor daglichtconstructies met een optimale afmeting, isolatiewaarde, brandklasse en lichtdoorlaatbaarheid.

Van Boven Projectbouw ontwerpt, ontwikkelt en produceert complete daglichtconstructies, standaard en op maat.

Lees hier meer over standaard lichtstraten en maatwerk.
Hier lees je meer over lichtwanden.
Lees hier meer over standaard overkappingen en maatwerk.

Specialist in daglichtconstructies

Van Boven Projectbouw heeft grote en kleinere projecten gerealiseerd in West- en Oost-Europa. Onder andere overdekte winkelcentra, promenades, overkappingen in kantoor- en bedrijfsgebouwen, zwembaden en sporthallen, stations en ziekenhuizen.

Van onze specialisten mag je een scherpe calculatie, doordachte materiaalkeuze en constructie-details en een goede planning van productie en plaatsing verwachten.

Profiteer van onze ervaring en leg je daglicht-vraag voor aan onze experts.

Bel of mail ons, vragen staat uiteraard altijd vrij.