Carports in standaard uitvoering of op maat

Carports zijn een van de meest gewilde overkappingen. Daarom heeft Van Boven haar eigen carport concept ontwikkeld. Uiteraard is het ook mogelijk om een carport op maat te laten maken.

Ons carport concept

We hebben onze ervaring gebruikt om ons eigen concept te ontwikkelen. Dat betekent dat de profielen de juiste lengte hebben, de kunststof platen op maat zijn en alle benodigde bevestigingsmaterialen worden meegeleverd. Door onderdelen standaard aan te bieden, kunnen we een voordelige prijs hanteren. ‘Standaard’ betekent echter niet dat je geen keuze meer hebt. Lees maar verder.

Het Van Boven carport concept bestaat uit aluminium profielen die standaard gemoffeld worden in de door jou gekozen kleur. Je kunt kiezen uit wit, grijs, blauw en groen. We maken de profielen in eigen huis, dus andere kleuren zijn mogelijk op aanvraag. Qua kunststof lichtdoorlatende platen kun je kiezen uit een massieve uitvoering of kanaalplaten.

De carport is verkrijgbaar in een 9-tal standaard afmetingen, van 2,5 tot 3,5 meter breed en 5 tot 7 meter lang. De constructie kan los staan, vaststaan aan de kop, vaststaan aan de zijkant, vaststaan aan zowel de kop als aan de zijde en natuurlijk is het ook mogelijk om meerdere carports te schakelen.

Lichtplaten voor de carport

We kunnen een carport, luifel of shopping cart center voorzien van verschillende soorten lichtplaten. De platen hebben elk hun eigen eigenschappen op gebied van bijvoorbeeld lichttransmissie en slagvastheid. Zo heeft acrylaat een hoge lichtdoorlating en is polycarbonaat nagenoeg onverwoestbaar. Bronskleurige platen verspreiden de lichtstralen en melkwitte lichtplaten maken zonlicht minder scherp.

Mogelijkheden beplating voor de carport:

  • polycarbonaat kanaalplaat 10 mm helder of opaal (melkwit)
  • acrylaat massief 4 mm helder, opaal of brons
  • polycarbonaat massief 4 mm helder, opaal of brons

We adviseren je graag welke lichtplaten het meest geschikt zijn voor je project.

Carport op maat

Er zijn situaties waarin de standaard carport niet passend is, qua formaat of uitstraling bijvoorbeeld. Natuurlijk kunnen wij ook carports ontwerpen naar de individuele wens van elke klant. Dankzij de talloze mogelijkheden in vormen, afmetingen en profielkleuren kunnen we altijd een Van Boven carport met lichtplaten realiseren die volledig past bij de architectuur van de woning.

Plaatsing van de carport

Van Boven biedt je een totaalplaatje aan voor het realiseren van een carport, van inmeten tot ontwerp, productie en montage. Heb je geen ervaring het met plaatsen van een carport, laat het dan over aan ons eigen gespecialiseerde montageteam. Neem contact op met Van Boven.

Carports van Van Boven, standaard of op maat, voldoen altijd en exact aan de hoogste kwaliteitseisen. Alle mogelijke constructies worden in nauw overleg geproduceerd en gemonteerd. We zorgen dat ieder project geheel volgens je eisen wordt uitgevoerd. Meer informatie lees je in onze brochure. Je bent ook welkom in onze showroom om de producten te bekijken en je vragen te stellen aan onze experts.

Garantie

Garantiecertificaat wordt na oplevering op aanvraag toegezonden.