Terrasoverkapping met kunststof lichtplaten

Een terrasoverkapping staat garant voor meer woonplezier. Je kunt namelijk veel vaker en langer de tuin in, van vroeg in het jaar tot ver in de herfst, ook als het regent. Een ander voordeel is dat tuinmeubels droog staan waardoor ze langer mooi blijven. Ook je ramen en deuren hebben minder onderhoud nodig. Dat maakt dat deze daglichtconstructie erg gewild is. De Van Boven terrasoverkapping met kunststof lichtplaten is duurzaam en onderhoudsvrij. Goed voor jarenlang buitenplezier!

Een terrasoverkapping voor iedereen

We hebben onze ervaring in het realiseren van terrasoverkappingen gebruikt om ons eigen concept te ontwikkelen. Dat betekent dat profielen de juiste lengte hebben, de kunststof platen op maat zijn en alle benodigde bevestigingsmaterialen worden meegeleverd. Door onderdelen standaard aan te bieden, kunnen we een voordelige prijs hanteren. En we bieden je nog steeds genoeg keuzemogelijkheden voor de terrasoverkapping. Lees maar verder.

De Van Boven terrasoverkapping bestaat uit aluminium profielen gecombineerd met polycarbonaat kanaalplaten. De aluminium profielen worden standaard gemoffeld in de kleuren wit (RAL 9010) of antraciet (RAL 7016). Andere kleuren zijn mogelijk op aanvraag.

De overkapping is verkrijgbaar in dieptematen 2100 of 3100 mm en lengtematen vanaf 3275 mm tot 6000 mm. Voor de doe-het-zelver is de montage eenvoudig te realiseren. Je kunt hiervoor ook de montageteams van Van Boven inschakelen.

Lichtplaten voor terrasoverkapping

De terrasoverkapping wordt standaard voorzien van polycarbonaat kanaalplaten in de kleur helder of opaal. Polycarbonaat is nagenoeg onverwoestbaar en heeft een hoge slagvastheid. Afhankelijk van de overspanning zijn de platen 10 mm dik (bij een overspanning van 2100 mm) of 16 mm dik (bij een overspanning van 3100 mm).

Daarnaast kunnen we de terrasoverkapping uitvoeren met acrylaat of polycarbonaat massieve beplating in de kleur helder of opaal.

Ledverlichting en zijwanden

We zouden Van Boven niet zijn als we het plaatje niet compleet zouden maken. Daarom bieden we je diverse opties voor de terrasoverkapping.

Zo kunnen we de overkapping voorzien van energiezuinige geïntegreerde ledverlichting. Ideaal om tijdens een zomeravond nog langer buiten te kunnen blijven zitten. De lampen verspreiden een zacht licht. Ze worden aangestuurd door een universele led-adapter, waarop maximaal 5 ledlampen aangesloten kunnen worden.

Ook kun je de terrasoverkapping eenvoudig uitbreiden met zijwanden. Deze bieden extra bescherming tegen de wind, waardoor je nóg langer kunt genieten van het buitenleven. Neem gerust contact met ons op voor technische ondersteuning en/of prijsbepaling.

Terrasoverkapping op maat

Alle lichtplaten en aluminium profielen produceren wij in eigen huis. Heb je dus andere wensen, dan is het uiteraard mogelijk om een terrasoverkapping op maat te (laten) ontwerpen. Dankzij de talloze mogelijkheden in vormen, afmetingen en profielkleuren kunnen we altijd een Van Boven terrasoverkapping realiseren die volledig past bij de architectuur van de woning.

Plaatsing van de overkapping

Van Boven biedt je een totaalplaatje aan voor het realiseren van een overkapping, van inmeten tot ontwerp, productie en montage. Heb je geen ervaring het met plaatsen van een terrasoverkapping, laat het dan over aan ons eigen gespecialiseerde montageteam. Neem contact op met Van Boven.

Overkappingen van Van Boven, standaard of op maat, voldoen altijd en exact aan de hoogste kwaliteitseisen. Alle mogelijke constructies worden in nauw overleg geproduceerd en gemonteerd. We zorgen dat ieder project geheel volgens je eisen wordt uitgevoerd. Meer informatie lees je in onze brochure terrasoverkappingen. Je bent ook welkom in onze showroom om de producten te bekijken en je vragen te stellen aan onze experts.

Garantie

Garantiecertificaat wordt na oplevering op aanvraag toegezonden.