Van Boven projectbouw en service

Het mogelijk maken van daglichtinval is wat ons drijft en wij stellen hoge kwaliteitseisen aan de producten die daglichtinval realiseren. Dat houdt niet op bij het ontwerpen en produceren van kunststof lichtdoorlatende producten. We dragen ook zorg voor een optimale montage en onderhoud van onze producten. Als het op daglicht aankomt, hebben wij aan alles gedacht.

Reiniging lichtstraten, lichtwanden en overkappingen

Voor het onderhoud van onze lichtdoorlatende producten zochten we een vloeibaar, kant-en-klaar schoonmaakproduct voor eenvoudige en natuurlijk streeploze reiniging. Echter, geen enkel schoonmaakproduct voor kunststof lichtdoorlatende producten voldeed hieraan. Daarom ontwikkelden we het perfecte reinigingsmiddel zelf: Novoclear.

Novoclear reining voor daglichtproducten werkt op basis van oppervlakte-actieve stoffen met antistatische werking. Het is speciaal ontwikkeld voor de gladde en glimmende oppervlakken van kunststof lichtwanden en lichtstraten en droogt snel en streeploos op. Novoclear is voor meer dan 90% biologisch afbreekbaar.

Lees hier meer over reiniging met Novoclear.

Bezorgservice

Met een eigen productie, eigen reinigingsmiddel, eigen inmeetservice en eigen montagedienst zal het je duidelijk zijn dat we de zaken graag in eigen hand houden. Een eigen bezorgdienst kon dus eigenlijk niet ontbreken. Onze eigen chauffeurs bezorgen lichtkoepels, lichtplaten en lichtstraten bij jou of op de bouwplaats.

Lees hier meer over onze eigen bezorgdienst.