Veel aannemers hebben projectmatig grotere hoeveelheden daglichtproducten nodig. Van lichtstraten, lichtwanden, lichtkoepels tot dakplaten en sandwichpanelen. Voor het bouwen of renoveren van grotere industriële panden.

Top-3

Van Boven is de totaal-leverancier in daglichtproducten (kunststof en glas) in de Benelux. Voor aannemers, die het belangrijk vinden om een goed product, tegen een scherpe prijs, op tijd op hun project te ontvangen. Met meer dan 70 jaar historie en een onderscheidende Nederlandse familiebedrijf aanpak.

Met eigen ontwikkeling in onze fabrieken bieden wij onze klanten een ruim assortiment Nederlands kwaliteitsproducten. De meest gekochte standaardproducten zijn altijd op voorraad en leverbaar in substantiële aantallen. Voor maatwerk of specials gelden (korte) levertijden.

Naast de levering van standaard producten of maatwerk biedt Van Boven ook montage aan. Onze montageteams zijn actief in Nederland en België. Inschakeling van onze specialisten scheelt u veel werk. Het is prettig om mee te werken, op te bouwen en klanten blij mee te maken.

Focus op de klant

Wij streven naar de beste klantenservice: van meedenken tot snel reageren, van snelle levertijden tot montage volgens de afgesproken planning. Hiermee streven we naar een efficiënte uitvoering, die zorgt voor een tevreden klant: bij levering, maar zeker ook bij gebruik

Voor meer rendement op korte en lange termijn

Wij geloven dat we met onze onderscheidende aanpak de aannemers op deze wijze kunnen helpen om meer rendement te halen, zowel op klanttevredenheid als op financiële resultaten.

Waarom kiezen onze klanten
voor Van Boven®?

  1. Vertrouwd bedrijf met Nederlandse kwaliteit.
  2. Familiebedrijf met korte communicatielijnen.
  3. Persoonlijk aandacht voor iedere klant.
  4. Al 71 jaar vakmanschap in Daglichtproducten.
  5. Totaal leverancier voor de vakhandel en de zakelijke grootverbruiker.
  6. Eigen productie van polyester, dakpanelen en lichtstraten.

© Van Boven® Daglichtoplossingen

Ontwerp en realisatie: Impuls