Bouwgroothandel

In Nederland en België levert Van Boven aan de gespecialiseerde vakhandel een totaal assortiment daglichtproducten. Zowel via de grote inkooporganisaties,
bij de grote ketens als bij de zelfstandige vakhandel.

Top-3

Van Boven is een top 3 totaal-leverancier in daglichtproducten (kunststof en glas) voor de bouwbranche. Als enige met meer dan 70 jaar historie en een onderscheidende Nederlandse familiebedrijf aanpak. Met eigen ontwikkeling en productie bieden wij onze klanten een ruim assortiment Nederlands kwaliteitsproducten. De meest gekochte standaardproducten zijn vrijwel altijd op voorraad. Voor maatwerk of specials gelden (korte) levertijden.

Focus op de klant

Wij streven naar de beste klantenservice: van meedenken tot snel reageren, van snelle levertijden tot tweewekelijks afleveren met eigen chauffeurs door heel Nederland en Vlaanderen. Met een focus op rendement voor onze handelspartners.

Van Boven biedt haar klanten de mogelijkheid om hun inkoopkracht te bundelen, de administratieve lasten te verminderen en de voorraden zo laag mogelijk te houden. Zonder dat dit ten koste gaat van de klanten van de vakhandel.

Voor meer rendement op korte en lange termijn

Wij geloven dat we onze klanten op deze wijze kunnen helpen om meer rendement te halen, zowel op klanttevredenheid als op financiële resultaten.

Waarom kiezen onze klanten
voor Van Boven®?

  1. Vertrouwd bedrijf met Nederlandse kwaliteit.
  2. Familiebedrijf met korte communicatielijnen.
  3. Persoonlijk aandacht voor iedere klant.
  4. Al 71 jaar vakmanschap in Daglichtproducten.
  5. Totaal leverancier voor de vakhandel en de zakelijke grootverbruiker.
  6. Eigen productie van polyester, dakpanelen en lichtstraten.

© Van Boven® Daglichtoplossingen

Ontwerp en realisatie: Impuls