Polyesterverwerkers

Van Boven heeft als enige Nederlandse producent een polyestergolfplaten fabriek van de Benelux. Met ruim 200 verschillende mallen zijn wij in staat om vrijwel iedere golfplaat te leveren. Snel en voordelig. Vooral bij onze polyesterverwerkers zorgt dit voor snelle levering en rendabele verwerking.

Marktleider

Van Boven is de leidende polyester-leverancier in daglichtproducten. Als producent met meer dan 70 jaar ervaring en een onderscheidende Nederlandse familiebedrijf aanpak garandeert het bedrijf snelle en kwalitatieve levering van polyester golfplaten. De fabriek produceert standaardmaten, maar kan ook snel en voordelig maatwerk leveren.

Met eigen ontwikkeling en productie bieden wij onze klanten een ruim assortiment Nederlands kwaliteitsproducten. De meest gekochte standaardproducten zijn altijd op voorraad en leverbaar in substantiële aantallen. Voor maatwerk of specials gelden (korte) levertijden.

De inzet van het polyesterassortiment van Van Boven legt de basis voor een eindproduct van hoge kwaliteit met de voor polyester zo kenmerkende lange levensduur.

Focus op de klant

Wij streven naar de beste klantenservice: van meedenken tot snel reageren, van snelle levertijden tot tweewekelijkse aflevering met eigen chauffeurs door heel Nederland en Vlaanderen. Met een focus op rendement voor de verwerkers van onze producten, ook in polyester.

Van Boven biedt haar polyesterverwerkers de mogelijkheid om snel te schakelen, weinig voorraad aan te houden (scheelt ruimte en liquiditeit) en flexibel(er) te opereren. Zonder dat dit ten koste gaat van de eindklant.

Voor meer rendement op korte en lange termijn

Wij geloven dat we met onze onderscheidende aanpak de polyesterverwerkers op deze wijze kunnen helpen om meer rendement te halen, zowel op klanttevredenheid als op financiële resultaten.

Waarom kiezen onze klanten
voor Van Boven®?

  1. Vertrouwd bedrijf met Nederlandse kwaliteit.
  2. Familiebedrijf met korte communicatielijnen.
  3. Persoonlijk aandacht voor iedere klant.
  4. Al 71 jaar vakmanschap in Daglichtproducten.
  5. Totaal leverancier voor de vakhandel en de zakelijke grootverbruiker.
  6. Eigen productie van polyester, dakpanelen en lichtstraten.

© Van Boven® Daglichtoplossingen

Ontwerp en realisatie: Impuls