Veel stallenbouwers hebben projectmatig grotere hoeveelheden daglichtproducten nodig rondom het bouwen en opleveren van agrarische stallen. Van lichtstraten, lichtwanden, lichtkoepels tot dakplaten en sandwichpanelen. Voor het bouwen of renoveren van grotere stallen.

Ultieme specialist

Van Boven is de gespecialiseerde totaal-leverancier in daglichtproducten (kunststof en glas) in de Benelux. Voor professionele stallenbouwers, die het belangrijk vinden om een goede stal tegen een scherpe prijs op tijd op hun stalproject te ontvangen.

Met meer dan 70 jaar historie en een onderscheidende Nederlandse familiebedrijf aanpak voor stallenbouwers. Met ontwikkeling en productie in onze eigen fabrieken bieden wij onze klanten een ruim assortiment Nederlands kwaliteitsproducten. De meest gekochte standaardproducten zijn altijd op voorraad en leverbaar in substantiële aantallen. Voor maatwerk of specials gelden (korte) levertijden.

Naast de levering van standaard producten of maatwerk biedt Van Boven ook montage van lichtstraten en lichtwanden op stallen aan. Onze montageteams zijn actief in Nederland en België. Inschakeling van onze specialisten scheelt u veel werk. Het is prettig om mee te werken, op te bouwen en klanten blij mee te maken.

Focus op de klant

Wij streven naar de beste klantenservice: van meedenken tot snel reageren, van snelle levertijden tot montage volgens de afgesproken planning. Hiermee streven we naar een efficiënte uitvoering, die zorgt voor een tevreden klant: bij levering, maar zeker ook bij gebruik.

Voor meer rendement op korte en lange termijn

Wij geloven dat we met onze onderscheidende aanpak de stallenbouwers op deze wijze kunnen helpen om meer rendement te halen, zowel op klanttevredenheid als op financiële resultaten.

Waarom kiezen onze klanten
voor Van Boven®?

  1. Vertrouwd bedrijf met Nederlandse kwaliteit.
  2. Familiebedrijf met korte communicatielijnen.
  3. Persoonlijk aandacht voor iedere klant.
  4. Al 71 jaar vakmanschap in Daglichtproducten.
  5. Totaal leverancier voor de vakhandel en de zakelijke grootverbruiker.
  6. Eigen productie van polyester, dakpanelen en lichtstraten.

© Van Boven® Daglichtoplossingen

Ontwerp en realisatie: Impuls