Het terras met overkapping is sinds 2020 aan een ongekende groei bezig. Veel woonhuizen breiden uit richting de tuin. Zo wordt buiten een beetje binnen, en binnen een beetje buiten. Deze sfeer komt vooral tot stand door de plaatsing van daglichtproducten. In glas en kunststof, zowel in lichtkoepels als in lichtwanden en doorzichtige platen.

Top-3

Van Boven is een top 3 totaal-leverancier in daglichtproducten (kunststof en glas) voor de terrasbouwers. Met meer dan 70 jaar historie en een onderscheidende Nederlandse familiebedrijf aanpak. Met eigen ontwikkeling en productie bieden wij onze klanten een ruim assortiment Nederlands kwaliteitsproducten. De meest gekochte standaardproducten zijn altijd op voorraad en leverbaar in substantiële aantallen. Voor maatwerk of specials gelden (korte) levertijden.

De inzet van het productassortiment van Van Boven legt de basis voor een kwaliteitsproduct van elke terrasbouwer. Prettig om mee te werken, op te bouwen en klanten blij mee te maken.

Focus op de klant

Wij streven naar de beste klantenservice: van meedenken tot snel reageren, van snelle levertijden tot tweewekelijkse aflevering met eigen chauffeurs door heel Nederland en Vlaanderen. Met een focus op rendement voor onze terrasbouwers.

Van Boven biedt haar terrasbouwklanten de mogelijkheid om de inkoopkracht te bundelen, de administratieve lasten te verminderen en de voorraad zo laag mogelijk te houden. Zonder dat dit ten koste gaat van de eindklant.

Voor meer rendement op korte en lange termijn

Wij geloven dat we met onze onderscheidende aanpak de terrasbouw klanten op deze wijze kunnen helpen om meer rendement te halen, zowel op klanttevredenheid als op financiële resultaten.

Waarom kiezen onze klanten
voor Van Boven®?

  1. Vertrouwd bedrijf met Nederlandse kwaliteit.
  2. Familiebedrijf met korte communicatielijnen.
  3. Persoonlijk aandacht voor iedere klant.
  4. Al 71 jaar vakmanschap in Daglichtproducten.
  5. Totaal leverancier voor de vakhandel en de zakelijke grootverbruiker.
  6. Eigen productie van polyester, dakpanelen en lichtstraten.

© Van Boven® Daglichtoplossingen

Ontwerp en realisatie: Impuls