Directiesecretaresse

Zorg jij ervoor dat allerlei zaken bij de directie perfect worden geregeld? Heb je ervaring in de HR en ben je communicatief sterk? Ga dan aan de slag als directiesecretaresse bij Van Boven.

Functie kenmerken

Uren: 20-30 uur
Niveau: hbo werk- en denkniveau
Ervaring: Minimaal 5 jaar
Salaris: € 2.500 tot € 3.500 o.b.v. full time
Contract: Vast

Duizendpoot

Bij Van Boven ben je als directiesecretaresse echt een duizendpoot. Je regelt veel praktische zaken, die rondom een bedrijf gedaan moeten worden. Ook zorg je ervoor dat gemaakte afspraken opgevolgd worden. Je bent proactief, stressbestendig en kunt goed plannen en organiseren. Bovendien ben je bij Van Boven ook betrokken bij HR-zaken, administratie en communicatie.

Resultaatgerichte doener

Als rechterhand van de directie heb je een veelheid aan grote en kleine taken en werkzaamheden. Daarbij is het handig als je de volgende eigenschappen en competenties bezit:

  • Je kunt goed zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent het type dat zaken van A tot Z goed regelt.
  • Je bent communicatief sterk, aangezien je vaak anderen nodig hebt om zaken te regelen. Je bent assertief om dingen voor elkaar te krijgen en met weerstand om te gaan.
  • Je bent stressbestendig, want je werkt met een drukbezette directie.
  • Met veel verschillende taken en projecten is het nodig om overzicht te houden, prioriteiten te stellen en goed te plannen. Je hebt dagelijks contact met veel verschillende mensen en voert veel verschillende taken uit. Je vindt het leuk om mensen te helpen en dingen voor anderen te regelen.
  • Je kunt je goed uitdrukken in de Nederlandse taal, want je bent bij Van Boven ook betrokken bij de bedrijfscommunicatie, intern en extern.
  • Je kunt goed omgaan met diverse software. Ervaring met Microsoft Office is nodig. Exact is een pré.

Je bent een resultaatgerichte doener, die zorgt dat het goed is geregeld.

Bovenstaande punten zijn belangrijk om aan het werk te gaan als directiesecretaresse bij Van Boven. Ook zijn wij benieuwd naar wié jij bent. Benieuwd naar jouw talenten, achtergrond en ideeën.

Solliciteren

Solliciteren kan via arjan.mul@van-boven.com.

© Van Boven® Daglichtoplossingen

Ontwerp en realisatie: Impuls